Het laatste nieuws van Utrechtse Rashonden Vereniging

Over hondentrainingen en wedstrijden in Utrecht en omgeving

Op deze pagina vind je het laatste nieuws van Utrechtse Rashonden Vereniging. Daarnaast plaatsen we hier ook de nieuwsbrief die je kunt downloaden. Overigens willen we je ook attenderen op de facebookpagina. Je komt hier via het logo rechts onderaan deze pagina.

Wilt u meer weten over onze cursussen, kijk dan verder op deze website of stuur een mail naar [email protected] met uw vraag.

Laatste nieuws

Vernieuwde huisregels

Vernieuwde huisregels

Een nieuwe locatie vraagt er om de huisregels weer eens onder de loep te nemen zodat deze nageleefd kunnen worden.U vindt de huisregels hieronder.

Lees meer
Hondenspellenuitleen bij de URV

Hondenspellenuitleen bij de URV

Binnenkort te huur bij URV: spellen voor je hond Waarom een spel huren voor je hond?Honden zijn oorspronkelijk gefokt voor een doel, bv. de schapen hoeden, het erf bewaken, ongedierte bestrijden, geschoten wild ophalen. Tegenwoordig worden maar heel weinig honden ‘aan...

Lees meer
Secretaris gezocht

Secretaris gezocht

Het bestuur is dringend op zoek naar uitbreiding in de vorm van een secretaris (m/v).Als secretaris beheer je de mailbox waarin alle in en uitgaande post komt, verstuur je de uitnodigingen voor de (digitale) bestuursvergaderingen, maak je de notulen en nog veel...

Lees meer