Corona en de URV

14 jan 2021

Het zal niemand ontgaan zijn, van Corona zijn we nog lang niet af….
Tijdens de persconferentie van 12 januari is er een verlenging aangekondigd van de huidige strenge lockdown maatregelen tot 9 februari a.s.

Voor de URV zijn de maatregelen, sporten met maximaal 2 personen en 1 instructeur gewoonweg niet mogelijk. We hebben simpelweg niet voldoende instructeurs om alle cursussen op deze manier én verantwoord op te kunnen starten én te continueren. Daarnaast praat onze regering op dit moment serieus over het instellen van een avondklok en dan is lesgeven in de avonduren sowieso al uitgesloten.

Hierdoor heeft het bestuur helaas het moeilijke besluit genomen om de start van het cursusseizoen in 2021 in ieder geval uit te stellen tot na 9 februari, in de hoop dat er daarna een versoepeling van de huidige maatregelen plaats kan en zal vinden.
Het gaat ons aan het hart dat we nog steeds niet kunnen en mogen lesgeven en sporten op ons mooie terrein. Voor de pups en de pubers, de groep die in een moeilijke fase verkeert zijn we op zoek naar een goed alternatief, zodat we deze toch een goede start mee kunnen geven.

We hopen van harte op betere tijden.