Corona update

1 dec 2021

Het zal niemand ontgaan zijn, we zitten weer midden in een lockdown, een avond lockdown dit keer. Dit heeft consequenties voor onze cursussen omdat alle sporten, zowel binnen als buiten, om 17 uur moeten eindigen en er van 17 uur tot 5 uur een lockdown is.
Gelukkig zijn de meeste cursussen die in de avonduren gegeven worden bij de URV net afgelopen of bijna afgelopen. De instructeurs van de cursussen die nog niet afgelopen zijn, zullen met hun cursisten overleggen wat een passende oplossing is om de cursus af te ronden.

In de kantine van de URV is het dragen van een mondkapje, het houden van 1,5 meter en het tonen van een geldige QR code verplicht en onze medewerkers zullen hierop toe zien. Zelf voor alleen maar het gebruik van de toiletvoorzieningen.

De URV heeft vanwege deze maatregelen besloten het nieuwe cursusseizoen voor alle cursussen pas weer op te starten in februari 2022. We hopen dan weer volop mogelijkheden te hebben om te kunnen trainen op ons mooie trainingsterrein en hopen je dan samen met je hond weer te mogen begroeten.